aquarius élet

Aquarius Élet blogja, az egészséges életmódért, gyermek nevelésről, tudatos életről.

Örök ifjúság és az antioxidáns

2014. december 09. 11:40 - aquarius élet

grandfather-child-blog-istock_44b6428e94e407fe882edceafb36c33a_3x2_jpg_600x400_q85.jpg

“Gondoljatok arra, hogy az Ifjúság az Isten szeretetének a magva, ami az isteni-emberi formába van ültetve. Valójában az ifjúság az isteni az emberben; az ifjúság a szellemi élet az emberben, - az élet a teljes szépségében. Az egyetlen élet, amely él és szeret, az egyedüli élet amely örökké van. Az öregség nem szellemi, halandó, csúnya és nem valódi. Félelemre, fájdalomra, szomorúságra vonatkozó gondolatok a baj okai amit mi megöregedésnek nevezünk. Vidámságra, szeretetre és eszményekre vonatkozó gondolatok teremtik a szépséget, azt amit mi ifjúságnak nevezzük. Az öregség csak egy burkolat, amelyen belül a valóság, az ifjúság ékszere van rejtve.”

“Igyekezzetek visszanyerni a gyerek tudatát. Tartsátok a bennetek élő Isteni gyereket szemelőt. Mielőtt elalszol szólj így a tudatodhoz: ‘Én ebben a pillanatban belátom, hogy egy szellemi test van bennem, ami csak örömet ismer és mindig fiatal és szép. Enyémek az Isteni gyerek szép, szellemi gondolatai, a szemei, az orra, a szája, a bőre, a teste, ami most, ezen éjjel tökéletes.’ Ismételd meg ezeket a szavakat és gondolkozz el nyugodtan róluk miközben elalszol. És reggel, mikor felkelsz mond fennhangon magadhoz: ‘Kedves X..., Y..., (szólítsd magadat név szerint), egy Isteni alkimista lakik benned.’ Ezen bizonyítások szellemi hatalma által az éjszaka folyamán létre jön egy változat, egy kibontakozás belülről, a Szellem átjárta ezt a szellemi testet, ezt a szellemi templomot. Az alkimista aki bennünk lakik eltávolította a kiélt, elhalt sejteket és egy el nem múló egészséggel és kedvességgel előhívja az új bőr aranyát. Valóban, ahol az Isteni szeretet kinyilatkozik, ott örök ifjúság uralkodik. Az Isteni alkimista a templomomban lakik és folyton új és szép és fiatal sejteket teremt. Az ifjúság szelleme lakik a templomomban, - ezen isteni-emberi testben és minden jól van. Om Santi! Santi! Santi! (Béke, béke, béke!)”

“Tanuljatok meg olyan barátságosan mosolyogni mint egy gyerek. Egy mosoly amelyik a szellemből jön, az egy szellemi enyhülés. Egy igazi mosoly valami nagyon szép, az a Halhatatlan Uralkodó remekműve. Jó meggyőződve azt mondani: ‘Én egy szeretettel telt gondolatot küldök ki az egész világnak. Legyen mindenki megáldva és boldog.’ Mielőtt a napi munkádat elkezded mond magadnak: ‘Egy tökéletes alak van bennem, az Isteni forma. Én most mindaz vagyok ami szeretnék lenni. Minden nap szemelőt tartom a valódi lényem szépségét, mindaddig míg azt kifejezésre hozom. Én egy Isten Fia vagyok, minden amire szükségem van, most és mindig megadódik nekem.’ ”

“Tanuljátok meg átjárni magatokat örömmel. Mond: ‘Végtelen szeretet tölti el lelkemet és tökéletes életével átjárja testemet.’ Tegyél körülötted mindent széppé és vidámmá. Nevelj érzéket humor iránt. Örvendezz a napsütésnek.”

Antioxidáns az ifjúságért

Nagyon megfogott az előző gondolatmenet. Hiszek abban, hogy az ember lehet ifjú lelkében, és úgy gondolom, hogy sok odafigyeléssel fizikai létezésében is. Tanulj meg mosolyogni, dalolni, légy újra gyermek. Vigyázz az egészségedre, hiszen szellemed fizikai teste van zárva. Egyél egészségesen, fogyassz sok folyadékot, zöldséget-gyümölcsöt. Figyelj oda, hogy hasznos táplálékod minél nagyobb antioxidáns tartalommal bírjon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aquariuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr96910575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása