aquarius élet

Aquarius Élet blogja, az egészséges életmódért, gyermek nevelésről, tudatos életről.

Alvás közben jön meg az ihlet

2014. december 10. 10:46 - aquarius élet

0604-cant-sleep-0717.jpg


“Ki más mint a nagy Mindenható, aki mindent lát, kelthette azt a hit kicsi magját Kolumbusz lelkében? Melyek voltak az első szavai azon a napon, mikor a királynő előtt állt, annak ellenére, hogy még nem értette meg, hogy őt egy magasabb hatalom vezette? ‘Tisztelt királynő, én szilárdan meg vagyok győződve abban, hogy a föld gömb alakú és én ki akarok vitorlázni és azt beakarom bizonyítani.’

Én nem tudom, hogy ti belátjátok, de ezeket a szavakat Isten sugalmazta neki és Kolumbuszt úgy ismerték mint egy férfi akinek meg volt a tehetsége kitartani amellett amit eltökélt. Akkor megkezdődött az események hosszú sorozatának kibontakozása, amelyek nekünk már évekkel azelőtt hirdetve lett, nem minden részletekben, de elegendő ahhoz, hogy követhessük azokat. Természetesen nem volt fogalmunk a majdnem hihetetlen csodákról melyek végbementek és történelemmé lettek téve, a viszonylagos rövid idő alatt ami most mögöttünk van, de azok közülünk akik kiváltságosak voltak mindezt megérni, teljesen meg vannak győződve arról, hogy a ti nemzetetekre még sokkal nagyobb csodák várnak.

Mi tudjuk, hogy a ti népeteknek eljött az idő, hogy felébredjen az igazi szellemi jelentőségére és mi mindent megteszünk ami a hatalmunkban áll, hogy abban segédkezzünk nektek.” (Úgy látszik ezek az emberek érdeklődése irántunk azon forró vágyukból ered, hogy Amerika megismerje a Krisztus-tudatot és belássa annak lehetőségeit. Ők hiszik, hogy Amerika egy tiszta szellemi oknak köszöni létrejöttét és hogy azáltal az a rendeltetése, hogy egy vezető legyen a világ szellemi fejlődésében.)

“Gondoljatok arra, hogy ez, a hit egy parányi magjával lett lehetővé téve, egy ember tudatába ültetve, hogy az ott növekedjen. Mi történt? Megértitek? Annak Idején őt egy tapasztalatlan ábrándozónak tekintették. Nem jutunk el mindannyian egyszer arra a pontra ahol elhisszük és tudjuk, hogy a tegnapi álmok nem mások mint a mai nap valósága? Mert ki hozott létre valaha valamit aki nem volt valaha egy álmodozó? Álmok voltak azok valójában? Nem voltak azok eszmények a nagy Egyetemes Szellemben, Istenben és fogamzott annak a lelkében aki azt mint egy nagy igazságot megmutatta a világnak? Nem hajózott ki egy ismeretlen tengeren, egy ország tiszta látomásával a tudatában, az óceán másik oldalán? Hogy ő látta-e az ígéretet és az előkelő helyet, amelyet Amerika most elfoglal, vagy még csak az Amerika elnevezést is, amit neki adtak, azt nem tudom. A legvalószínűbb az, hogy az azokra lett hagyva, akik a munkáját folytatták.

Alvás és álom-látomás kapcsolata

A legfontosabb kérdés az, hogy álom volt-e az, vagy látomás? Mi már látunk néhány csodálatos dolgot ennek az egy látomásnak következményeként, de azokról amik még jönni fognak, csak egy homályos elképzelést tudunk alkotni. Úgy felsorolhatunk még sokkal több látomást, amelyek a világot előresegítették. Nem ez a módja annak ahogyan Isten magát kifejezi vagy kinyilatkozik? Nem mindig ő az, aki valamit létrehozott, akinek tudatosan vagy anélkül nagyobb bizalma volt Istenben? Képzeljétek el a férfi lelkét aki kihajózott az abban az Időben ismeretlen tengerre, micsoda nélkülözéseket, nehézségeket és csüggedést kellet neki átélni, miközben, - a cél, - az egyetlen gondolat maradt felül az elméjében.”

Alvás - azaz napi rutin

Manapság elég sok stressz éri az embert, emiatt egyre többen küzdenek alvás zavarral. Jó ha tudjuk, erre nem feltétlenül a gyógyszeres kezelés nyújt egyedüli megoldást. Ha alvás zavarral küzdünk, hasznos lehet, ha keresünk valamilyen stressz oldó technikát. Elalvás előtt igyunk mézes tejet, végezzünk valamilyen relaxációs gyakorlatot és kapcsoljunk be meditatív zenét. Így biztosan könnyebben jön álom a szemünkre.

 

 

1 komment
Címkék: alvás álom

A bejegyzés trackback címe:

https://aquariuselet.blog.hu/api/trackback/id/tr826910609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása